Şanlıurfalı iş insanı ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Sami Öğe 17 Temmuz ‘da yapılacak Şanlıurfaspor olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Şanlıurfaspor yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda 17 Temmuz 2023 günü saat 10.00’da olağanüstü kongre kararı aldığı bildirildi.Başkan Sami Öğe,yeni ve güçlü bir liste hazırlığında bulunduğu bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Akif İnan Hastanesi’ine iki tomografi cihazı daha tahsis edildi

Şanlıurfa İl sağlık Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine mevcut Tomografi cihazına ek olarak yeni model bir Tomografi cihazı tahsis edildi.

Hilvan’da Yaklaşık 6 Kilometrelik Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yaklaşık 6 kilometrelik güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattı. Altyapısı güçlendirilen 8 farklı güzergahta toplam 5 bin 890 metre sıcak asfalt serimi yapılırken, çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Nordsjaelland: 6 – Fenerbahçe: 1

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu beşinci hafta maçında Nordsjaelland’a 6-1 mağlup oldu.

Reklam Kurulu’ndan yanıltıcı reklamlara sıkı denetim: 7 ayda 185 milyon TL’yi aşan ceza

Ticaret Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Reklam Kurulu, yanıltıcı reklamlar ve haksız ticari uygulamalara yönelik denetimlerini sürdürüyor.