Bakan Yerlikaya, 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kıkaç-6” operasyonlarında 42 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, FETÖ’cülerin hiçbirine göz açtırmayacaklarnı belirterek, güvenlik güçlerinin üstü n gayretleriyle mücadeleye aralıksız devam edeceklerini vurguladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince 14 ilde FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen “Kıskaç-6” operasyonlarında; örgüt içerisinde faaliyette bulundukları değerlendirilen, örgütün “gaybubet evlerinde” barınan, örgütün “askeri mahrem yapılanması” ve “emniyet mahrem yapılanması” içerisinde yer alan, haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan ve örgütün kriptolu haberleşme programı kullanıcısı olduğu tespit edilen 42 şüphelinin yakalandığını bildiren Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

”Operasyonlar sonucu; sahte kimliklere, çok miktarda Türk Lirasına ve dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Hain FETÖ’ye göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Su Tüketimi Sağlık İçin Hayati Önem Taşıyor

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Dr. Orhan Özdemir, su tüketiminin insan sağlığı açısından kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Haliliye Belediyesi, Bayramın ilk günü tüm ekipleri ile seferber oldu

Kurban Bayramı hazırlıklarını titizlikle yürüten Haliliye Belediyesi, bayramın birinci günü tüm ekipleriyle seferber oldu.

Toplu Taşımalarda Kültür Yozlaşması

Toplu taşıma araçlarında saygı ve nezaket önemli değerlerdir.

Suriye’nin kuzeyinde 14 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerindeki teröristlere ait hedeflere düzenlenen operasyonda 14 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.