İsrail’in, Hamas’ın 7 Ekim’deki “Aksa Tufanı” saldırıları sonrası Gazze Şeridi’ ne yönelik hava, kara ve denizden başlattığı saldırılarda 3 ay geride kaldı. Birleşmiş Milletler (BM) verilerine göre, 1,9 milyon kişi yerinden oldu. İsrail’in 7 Ekim’den bu yana düzenlediği saldırılarda, öldürülen Filistinlilerin sayısı son 24 saatte 113 artarak, 22 bin 835’e çıktı.

Gazze’de Sağlık Bakanlığı’na göre saldırılarda şu ana kadar 58 bin 166 Filistinli yaralandı. İsrail, 7 Ekim saldırısında ölenlerin sayısını 1 bin 139 olarak açıkladı.

(MA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Narkotik Polisleri, Uyuşturucu Satıcılarına Karşı Kararlı

Şanlıurfa’da emniyet birimleri, uyuşturucu madde satıcılarına yönelik kararlı çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfaspor Olağanüstü Kongresi Bir Kez Daha Ertelendi

TFF 2. Lig’e düşen Şanlıurfaspor’un olağanüstü genel kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle bir kez daha ertelendi.

Şanlıurfa’da ulaşım zammı resmen yürürlüğe girdi: İşte yeni ulaşım ücretleri

(RHA Ajans/ RHA)-Şanlıurfa’da artan akaryakıt fiyatları nedeniyle ulaşıma yeni bir zam yapma kararı alındı.Zam kararı bugün resmen yürürlüğe girdi.

Siyasilerden Yavuz Bülent Bakiler için taziye mesajı

Siyasiler, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi, şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler’in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.