MGM’den yapılan açıklamaya göre, rüzgarın, cumartesi sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden Marmara’nın kuzey ve batısı ile İzmir’in kuzey kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Batı Karadeniz’de rüzgarın cumartesi sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın, aynı gün akşam saatlerinde doğusunda, pazar günü sabah saatlerinde batısında etkisini kaybetmesi beklendiği belirtildi.

Marmara’da rüzgarın cuma akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8, yer yer 9 kuvvetinde (50-75 km/saat, yer yer 90 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilirken fırtınanın, pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Harran’da ilk şubesini Başkan Özyavuz hizmete açtı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un girişimleri sonucu ilçeye kazandırılan Tarım Kredi Kooperatif Marketinin açılışı büyük bir kalabalığın katılımıyla hizmete açıldı.

Yeniden Refah Partisi Haliliye başkan adayı Vedat Doğar esnafı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Ecz. Vedat Doğar, Kuyumcular ve çarşı esnafıyla buluştu.

“Odacılar” olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen “Mahzen-30” operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı “Odacılar” olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiği ve 34 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

TÜİK- Hanehalkı bütçesinden en fazla pay konut ve kira harcamalarına ayrıldı

İstanbul, 2 Haziran (Hibya) Hanehalkı Bütçe Araştırması’nın 2025 yılı sonuçlarına göre; Türkiye genelinde hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 29,3 ile konut ve kira harcamaları alırken, ikinci sırayı yüzde 20,5 ile ulaştırma harcamaları, üçüncü sırayı ise yüzde 17,3 ile gıda ve alkolsüz içecekler harcamaları aldı.