Kulüpten yapılan açıklamada, Güneş’in Lugano maçının ardından Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldiği bildirilsi.

Güneş’in, Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda yeniliğe ihtiyaç duyulduğu ve takımın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade ederek, bugün itibarıyla görevinden ayrıldığı kaydedildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Yazmacı, kazı ve restorasyon alanlarını inceledi

Milletvekili Yazmacı: Toprağın her metrekaresinden tarih fışkırıyor.

21–28 Nisan Ebeler Haftası’nda ebelerden normal doğum mesajı

21–28 Nisan Ebeler Haftası dolayısıyla, doğumun en kutsal anlarına tanıklık eden, kadınların en zorlu yolculuklarında yanında olan ebelerin önemi bir kez daha vurgulandı.

DEM Parti’den AK Parti’ye Uzanan Yol: Begit’in Paylaşımı Dikkat Çekti

Eski DEM Parti Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, AK Parti’ye katılmasının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bir süre bağımsız olarak siyasi çalışmalarını sürdüren Begit, daha sonra AK Parti’ye katılmıştı.

İNFAKDER’in Vicdan Filosu Gazze İçin Yola Çıkıyor

İnfakder İnsani Yardım Derneği, Gazze’de yıllardır devam eden ablukanın kaldırılması için küresel bir organizasyona katılacağını duyurdu. Dernek Başkanı Mehmet Ali Parlak, yaptığı açıklamada “Allah’ın izniyle bu defa Gazze ablukasını kırıyoruz” ifadelerini kullandı.