Akdeniz’de meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. AFAD, sarsıntının merkez üssünün Muğla’nın Datça ilçesine 253,19 kilometre uzaklıkta olduğunu ve yerin 9,07 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini açıkladı.

Muğla açıklarında meydana gelen deprem, akşam saatlerinde gündeme geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz’de 5,1 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini duyurdu.

DEPREM SAAT 19.49’DA MEYDANA GELDİ

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre deprem, 2 Kasım 2026 Pazartesi günü saat 19.49.15’te meydana geldi.

Merkez üssü Akdeniz olarak belirlenen depremin, Muğla’nın Datça ilçesine 253,19 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği bildirildi.

DEPREMİN DERİNLİĞİ 9,07 KİLOMETRE

AFAD’ın açıkladığı verilere göre depremin büyüklüğü 5,1 (Mw), derinliği ise 9,07 kilometre olarak ölçüldü.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Sağlıksız beslenme nedeniyle yılda 8 milyon kişi hayatını kaybediyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yılda 2,6 milyon kişinin alkolden, 8 milyon kişinin ise sağlıksız beslenme nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı.

İran’da 5.5 büyüklüğünde deprem

İran’da birçok kentte hissedilen 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başkan Canpolat ile kaynaklar daha verimli kullanılıyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın tasarruftan yana projeleriyle hayata geçirilen Atölyeler ile Belediye kaynakları daha verimli kullanılıyor.

Karaköprü’de emlak vergisi ödemeleri devam ediyor

Konut sahiplerinin her yıl ödemekle yükümlü oldukları Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri devam ediyor. 1 Dönem Mükellefler ödemlerini Karaköprü Belediyesi’ne ait Tahsilat Merkezinden yapabilirler.