Edinilen bilgilere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Esenyurt Belediyesi ile bağlantılı olduğu belirtilen adreslere yönelik çalışma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 17 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

2 şüphelinin yakalanması için çalışma sürüyor
Operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunduğu belirtilen 2 şüphelinin ise adreslerinde bulunamadığı öğrenildi. Söz konusu şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Soruşturmanın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütüldüğü, gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin emniyette devam ettiği belirtildi.

Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında yeni gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bakan Çiftçi: Tribünler çocuklarımızın korkacağı yerler değil

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gençlerbirliği maçında Fenerbahçe forması nedeniyle hedef alındığı belirtilen minik bir taraftarı koruyan polise teşekkür ederek, tribünlerde çocukların güvenliğinin korunması ve holiganizme geçit verilmemesi gerektiğini vurguladı.

DHMİ Personelleri Şanlıurfa’da İftar Sofrasında Buluştu

Şanlıurfa’da Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) personelleri, DHMİ Genel Müdürü Enes Çakmak’ın katılımıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Özel bir otelde gerçekleştirilen etkinliğe Şanlıurfa protokolü ve DHMİ yetkilileri katıldı.

Şanlıurfa’nın trafik sorunu masaya yatırıldı

Şanlıurfa Trafik Sorunları Değerlendirme Toplantısı Vali Hasan Şıldak’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

15 ilde “Narkogüç-49” operasyonu,Şanlıurfa’da var..

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 ilde düzenlenen “Narkogüç-49” operasyonlarında 1 ton 110 kg uyuşturucu madde ele geçirildiğini belirterek 214 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını bildirdi.