Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonlarda; hakkında “kaçakçılık” suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.C., 30 Nisan 2026 tarihinde ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Ayrıca, “göçmen kaçakçılığı” suçundan 4 yıl 10 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.M., 29 Nisan 2026 tarihinde ilçesinde yakalanırken; “dolandırıcılık” suçundan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.A. ise 30 Nisan 2026 tarihinde ilçesinde gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 3 şahsın, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Türkiye U17 Futbol Şampiyonası Şanlıurfa’da Başlıyor

Türkiye U17 Futbol Şampiyonası, bu yıl Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Adnan Yükselir, yaptığı açıklamada, şampiyonanın 11 Haziran’da Şanlıurfa ŞUTİM’deki sahada başlayacağını duyurdu.

Suruçlu Vatandaşlar Kayyumun Hizmetlerinden Memnun değil

Suruç ilçesine bağlı 11 Nisan ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olmadıklarını belirterek İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş’e isyan etti. Özellikle Ekili kırsal Mahallesi’nde bozuk olan yollar nedeniyle vatandaşlar Suruç belediyesine tepki gösterdi.

Başkan Nihat Çiftçi: Tüm Personelimizle Bir Aile Olarak İlçemize Hizmet Edeceğiz

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, kurum personeli ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Başkan Çiftçi, “Hepimiz bir ailenin fertleriyiz ve 277 bin kişiye en iyi şekilde hizmet etmemiz gerekiyor” diyerek personelden çalışmalarında özverili davranmalarını istedi

Beyazgül:”Buğdayın atası Şanlıurfa’dır”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından “Tarihin Sıfır Noktası” olarak bilinen Göbeklitepe’de buğdayla hazırlanan yemeklerin sunumunun yapıldığı “Buğday Şenliği” düzenlendi.