İatanbul Valiliği, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan metro şantiye alanında meydana gelen göçükten çıkarılan bir işçinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, Cumartesi gü nü saat 20.30 sıralarında Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan metro şantiye alanında göçük meydana geldiği belirtildi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda Emniyet, itfaiye, UMKE ve AFAD ekibinin sevk edildiği aktarılırken “Olayda iki işçi göçük alanından ilk müdahale sonucu çıkarılmıştır. Göçükte kalan 3 işçi ise ekiplerin çalışması sonucu çıkarılmıştır. Göçükten çıkarılan ve hastaneye kaldırılan işçilerimizden biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

e-YDS 2025/10 İngilizce değerlendirme işlemleri tamamlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 27 Eylül 2025 tarihinde uygulanan 2025 Elektronik Yabancı Dil Sınavı’nın (e-YDS 2025/10 İngilizce) değerlendirme işlemlerinin tamamlandığını bildirdi.

“Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı” iddiası

İstanbul Valiliği, İstanbul Havalimanı’nda yaşanan ve sosyal medyada “Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2 buçuk saat rehin kaldı” şeklinde iddialarla paylaşılan olaya ilişkin açıklama yaptı.

İL BAŞKANI GÜNBEGİ, HİLVAN VE SİVEREK İLÇELERİNİ ZIYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, Parti teşkilatı ile birlikte Hilvan ve Siverek ilçelerini ziyaret etti, teşkilat ile bir araya geldi, ilçe esnaflarını ziyaret etti.

Şanlıurfaspor – Esenler Erokspor Maçını Mehmet Ali Özer Yönetecek

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında Esenler Erokspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer yönetecek.