Viranşehir Belediye Başkanı Serhat Dicle İnan, bugün makamında Viranşehir Organize Sanayi Bölgesi heyetini ağırladı.
Ziyarete, Organize Sanayi Müdürü İbrahim Akbaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Buban Altın ve Nurullah Kaya katıldı.

Görüşmede, ilçenin sanayi altyapısının güçlendirilmesi, üretim kapasitesinin artırılması ve istihdam olanaklarının geliştirilmesi konuları ele alındı.
Başkan Serhat Dicle İnan, sanayicilerin Viranşehir’in ekonomik kalkınmasındaki rolüne vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

>“Viranşehir’in ekonomik potansiyelini artıracak her türlü iş birliği ve ortak çalışmaya destek vermeye devam edeceğiz. Üreten, istihdam sağlayan her yatırımcımızın yanındayız.”

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişiyle sona ererken, taraflar Viranşehir sanayisinin gelişimi için iş birliği içinde çalışma kararlılıklarını yinelediler.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

THY’nin Ortadoğu seferleri iptal

THY’nin Bahreyn, Dammam, Doha, Dubai, Kuveyt, Abu Dabi ve Maskat seferleri iptal edildi

Ayan: “2026 Bütçesi’nde Urfa’daki Eğitim Sorunlarına Kaynak Ayrılmalı”

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, 2026 yılı bütçesinde Şanlıurfa’daki eğitim sorunlarına yeterli ödenek ayrılmadığını belirterek, kentteki eğitim şartlarının iyileştirilmesi çağrısında bulundu.

Haliliye Belediyesi,yeni araç filosuyla çevre kirliliğini önlüyor

Haliliye Belediyesi, hayata geçirdiği proje kapsamında bünyesinde kazandırdığı 3 elektrikli triportör araç ile daha temiz bir çevre için geri dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor.

Başkaaan!..

Urfa’da bir gün canım çekti, kendi kendime dedim ki; “Hele Hasimiye Meydanı’na çıkıp bir bağırayım…”