Mısır’da, Hamas ve İsrail heyetleri arasında esir takasına yönelik detayları görüşmek amacıyla dolaylı müzakerelerin başladığı bildirildi.

Mısır’da yayın yapan “Kahire el-İhbariyye” televizyon kanalının haberinde, Hamas ile İsrail heyetleri arasında “esir takasının yapılması için gerekli koşulların hazırlanması konusunda dolaylı görüşmelerin başladığı” belirtildi. Müzakerelerin, Mısır ve Katar’ın arabuluculuğunda yapıldığı, arabulucuların esir takası konusunda taraflar arasında bir mekanizma kurulması için “yoğun çaba sarf ettiği” kaydedildi.

Hamas heyetine Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayye’nin başkanlık ettiği aktarıldı.

MA

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Trabzonspor: 3 – Gaziantep Futbol Kulübü: 2

İstanbul, 23 Şubat (Hibya) Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 25’inci hafta maçında Gaziantep Futbol Kulübü’nü 3-2 mağlup etti.

Şanlıurfa’da silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu

Şanlıurfa toplama merkezi yanında 25-30 yaşlarında bir erkek silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu.

ING Türkiye Kupası 2025 Dörtlü Final Heyecanı Şanlıurfa’da Başlıyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ING Türkiye Kupası 2025 Dörtlü Final organizasyonunun Şanlıurfa’da düzenlenmesinden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Obezite cerrahisi belgeli ve onay alan uzmanlar tarafından yapılabilecek

Sağlık Bakanlığı, Obezite Üniteleri ve Obezite Cerrahisi Uygulama Üniteleri Hakkında Yönetmelik’in Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.