CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, belediye başkanlarına ‘hırsız’, ‘rüşvetçi’ dedirtmeyeceğini söyledi. Açıklamasında “Savcı mısın, hakim misin?” sorusunu yönelten Özel, şunları kaydetti:

“İddianame yokken, bir tane delil yokken, 200 gündür arkadaşlarımız hapis yatarken sana bunları dedirtmem! Eğer cesaretin varsa seni canlı yayına davet ediyorum. Arkana al Akın Gürlek’i, bütü n savcılarını. Millet görsün kimin ne olduğunu!”

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ceylanpınar Belediye eşbaşkanı kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı Uğur Kahraman, ilçeye bağlı kırsal mahalle muhtarlarıyla düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Belediye birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda ilçe ve kırsal mahalle sorunları ele alındı.

YÖKDİL 2 sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2025 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı’nın (2025-YÖKDİL/2) sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Birecik’te Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada amca ile yeğeni hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Meteoroloji’den kuvvetli yağış, rüzgar ve toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yurt genelinde etkili olması beklenen kuvvetli yağış, rüzgar ve toz taşınımına karşı vatandaşları uyardı.