Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Viranşehir’lde Şehit Erafat İlçektay’in oğlu Ahmet İlkçektay’in mutlu gününde yalnız bırakmadı.

1994 ‘de Viranşehir’de Pkk tarafından Şehit edilen Köy Korucusu Erafat İlkçektay’in oğlu Ahmet İlkçektay dünya evine girdi.

Bölücü terör örgütü PKK tarafından 1994’te Viranşehir’de şehit edilen Güvenlik Korucusu Erafat İlkçektay’in oğlu Ahmet İlkçektay Kayserili Esma Arı ile evlendi.

Düğüne, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Viranşehir Dernek Başkanı Seyyit Mücahit Seyyid Şehit Gazi Birlik Sen İlçe Başkanı Fethi Ekinci Şehit Aileler ve Gaziler Viranşehir’deki kurum amirleri davetli misafirler katıldı.

Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, yaptığı açıklamada tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.
Yavuz, şunları kaydetti:

“Bu düğünün şehit ailesinin düğünü olması nedeniyle töreni düzenlemiş bulunuyoruz. Amacımız onların yalnız olmadığını hatirmektir. Bizler bu güne kadar şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz, yeni evlenen çiftimize de ömür boyu mutluluklar diliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Haliliye belediyesi ile ulaşım ağı genişliyor

Haliliye’de ulaşım ağını her geçen gün genişleten Fen İşleri Müdürlüğü, İmam Bakır Mahallesinde açtığı yeni yolu hizmetine sundu. Başkan Canpolat’a teşekkür eden Muhtar İmam Deniz, “Nerede eksiğimiz, nerede sıkıntımız varsa hallediyorlar. Allah razı olsun” dedi.

Milletlerarası anlaşma Resmi Gazete’de yayımlandı

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi Kapsamında Gümrük Transit İşlemlerinin Kolaylaştırılmasına Yönelik Ön Veri Değişimine İlişkin Anlaşma’nın onaylanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Babacan, Diyarbakır’da iftar yemeği düzenledi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Diyarbakır’da iftar yemeği düzenledi. Programa vatandaşlar, parti çalışanları ve basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa’da 25 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı

Şanlıurfa’da hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.