Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Yasa Dışı ve Ruhsatsız Silahlanmayla Mücadele” kapsamında Haliliye, Karaköprü ve Viranşehir ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi.

Haliliye, Karaköprü ve Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ruhsatsız tabanca ve uzun namlulu tüfek bulundurduğu belirlenen şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve 20 adet farklı çap ve ebatlarda fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Artan ABD faiz indirimi iyimserliği altını tüm zamanların en yüksek düzeyine taşıdı

İstanbul, 17 Temmuz (Hibya) Federal Rezerv yetkililerinden gelen yorumların ABD’de Eylül ayında faiz indirimi beklentilerini artırmasıyla altın fiyatları Çarşamba günü tüm zamanların rekor düzeylerine ulaştı.

TCMB: FAST işlem tutar limitleri 4 Nisan’da 100 bin TL’ye yükseltilecek

İstanbul, 2 Nisan (Hibya) Merkez Bankası (TCMB) FAST işlem tutar limitlerinin 4 Nisan 2024 itibarıyla para transferlerinde 100 bin TL’ye, FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek işyeri ödemelerinde ise 250 bin TL’ye yükseltileceğini açıkladı.

GAZİANTEP VE ŞANLIURFA’YA 150 MİLYON TL AFET DESTEĞİ

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gaziantep ve Şanlıurfa’da etkili olan yağış ve fırtınanın yol açtığı hasarların giderilmesi için toplam 150 milyon TL acil destek ödeneği gönderildiğini açıkladı.

Artık Zaman Değişti: Mesajı Aldınız mı?

Son seçimde AK Parti kadrolarından gelen açıklamalar, milletin net mesajını doğru anlayıp anlamadıklarını sorgulamamıza sebep oluyor. “Mesajı aldık, daha çok çalışacağız” söylemi, aslında milletin derinlemesine istediği değişimi ve istişareyi yansıtıyor mu?