Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, kentte beş ayrı adreste sahte ve kaçak alkol üretimi yapıldığı tespit edildi. Bunun üzerine belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun ardından yaptığı açıklamada Antalya Valisi, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nı tebrik etti.

Yerlikaya, sahte alkol üretiminin yalnızca bir suç değil, aynı zamanda toplum sağlığını tehdit eden “ölümcül bir tuzak” olduğunu vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Önen’den Siverek Ziraat Odası, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odasına ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen’den Siverek Ziraat Odası, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odasına ziyaret.

Şanlıurfa’da Hırsızlık Operasyonu: 2 gözaltı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve Karaköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Faili Meçhul Bağ ve Bahçeden Hırsızlık” olaylarına yönelik başarılı bir operasyon düzenledi.

Bozova’da Okul Çevre Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, öğrencilerin huzur ve güven içinde eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla Okul Çevre Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi

Ülke genelinde Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçlarla Mücadele Uygulaması

Jandarma Genel Komutanlığı, ülke genelinde 14 bin 286 personelin katılımıyla eş zamanlı olarak Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçlarla Mücadele Uygulaması gerçekleştirildiğini bildirdi….