BAŞKAN EKİNCİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yayınladığı mesajında, Büyük Zafer’in 101. yılını kutlayarak, “30 Ağustos 1922’de İstiklal Harbimizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Aziz Milletimizin azmi, inancı ve kararlılığıyla Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferi kazanılmıştır. Kazanılan bu zaferle, Cumhuriyetimizin temelleri atılmış, milletimizin; vatanını, bayrağını ve bağımsızlığını canı pahasına koruyacağı tüm dünyaya gösterilmiştir.” dedi.
Mesajında, esaret altında kalmaktansa ‘Ya İstiklal Ya İzmihlal’ diyerek bağımsızlığı için canını veren ve asla geri adım atmayan bir milletin ferdi olmaktan duyduğu onur ve gururu vurgulayan Başkan Ekinci, şu ifadelere yer verdi:
” 30 Ağustos Zaferi, vatan sevgimizi dolu dolu gösterdiğimiz, tarihi şanlı zaferlerle dolu olan, milletimizin verdiği, en kıymetli mücadeledir. Türk milleti yıllar önce Dumlupınar’da yazdığı destansı mücadele ve bağımsızlık ruhuna bugün de sahiptir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanklara, uçaklara göğsünü siper eden aziz vatandaşlarımız, bu millete silah sıkanlara karşı duruşunu bir kez daha göstermiştir. Kadim milletimiz vatanını, bayrağını, birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet korumaya devam edecektir. Bu duygularla milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal ve istikbalimiz uğruna kanlarını döken tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Eyyubiye ‘de Kurbanlıklar Kapıya Geldi, Gözyaşları Şükre Dönüştü

Eyyübiye Belediyesi, Kurban Bayramı’nda yetim ailelere yönelik gerçekleştirdiği anlamlı bir destekle yüzleri güldürdü. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen proje kapsamında, yüzlerce yetim ailesine canlı kurbanlık koçlar hediye edildi.

Şanlıurfa’da Silah Kaçakçılarına Geçit Yok

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eylül ayına ilişkin asayiş ve güvenlik verilerini kamuoyuyla paylaştı. Açıklanan verilere göre kentte silah kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlarda önemli başarılar elde edildi.

Ömer Karakeçili’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Şanlıurfa’nın tanınmış iş insanlarından Ömer Karakeçili’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı: “Emeğe ve Emekçiye Değer Veren Bir Toplum İnşa Etmeliyiz.

Bitexen Antalyaspor: 3 – Beşiktaş: 2

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında karşılaştığı Bitexen Antalyaspor’a 3-2 mağlup oldu.