Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi toplama merkezi yakınında bulunan bir alanda, erkek bir ceset bulundu. Olay sabah saatlerinde gerçekleşti ve henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple 25-30 yaşlarında bir gencin silahla vurulmuş halde olduğu tespit edildi.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirildi olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi
Ola yeri inceleme ekibi incelemelerde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldı. İncelemelerin sürdüğü bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Kırboğa ‘dan İptal edilen Siverek seçimleri ile ilgili önemli açıklama

Siverek Seçimleri Yeniden Yapılacak: Yeniden Refah Partisi’nin İtirazı Sonucu İptal Kararı Alındı.

Bozova’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası Buluşması Gerçekleşti

Bozova’da 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi. Diyanet-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Hadi Gündüz’ün de katılımıyla gerçekleşen “Gönül Buluşması” programında, ilçe genelinde görev yapan din görevlileri bir araya geldi.

CHP Şanlıurfa seçimini yaptı:Yönetime kimler girdi,kimler kurultay delegesi seçildi?

CHP Şanlıurfa İl başkanlığı koltuğuna yeniden oturduğu 38. il kongresinde yönetime giren ve kurultayda oy atacak isimler de belli oldu.

Başkan Aksoy’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.