Şanlıurfa Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesi tarafından düzenlenen “Sıfır Atık Defilesi”, Şanlıurfa Müzesi Göbeklitepe Replika Alanı’nda icra edildi.

Programa İl Millî Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da katıldı. Müdür Sultanoğlu, öğrencilerin geri dönüşüm malzemeleriyle hazırladığı özgün tasarımları yerinde inceleyerek çevre bilincinin artırılmasına katkı sağlayan bu anlamlı etkinlikte emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Defilede öğrencilerin, atık materyalleri sanata dönüştürerek çevresel farkındalık oluşturma çabaları beğeniyle karşılandı. Etkinlik, sıfır atık bilincinin kazandırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak, çevreye duyarlı nesillerin yetişmesine katkı sağlayan bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gazze’de Şehit Olan İHH Çalışanları İçin Şanlıurfa’da Taziye Ziyareti

Gazze’de insani yardım faaliyetleri yürütürken İsrail tarafından düzenlenen saldırılarda hayatını kaybeden İHH İnsani Yardım Vakfı çalışanları Muhammed el-Mubayyid, Cemal el-Mubayyid, Ahmed Bustan, Mu’taz Receb ve İshak el-Tayf için İHH’nın Şanlıurfa Şubesi’ne taziye ziyaretleri gerçekleştirildi.

Malatya’da 5.3 büyüklüğünde deprem

Malatya’da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Şanlıurfa’da ve birçok kentte hissedildi.

Osteoporoz riskini azaltmak için düzenli ve dengeli beslenilmeli

Memorial Antalya Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Uz. Dr. Ayşe Yener Güçlü “20 Ekim Dünya Osteoporoz Günü” nedeniyle, osteoporoz hakkında bilgiler verdi.

Galatasaray 2-1 MKE Ankaragücü

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray sahasında Ankaragücü’nü 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti.