Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İmralı Heyeti üyesi ve Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, akşam saatlerinde geçirdiği ciddi kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 

Doktorlar tarafından gerekli müdahalenin yapıldığı Önder’in tedavisi İstanbul’da sürüyor. 

MA

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Gülpınar:”Şanlıurfa’yı yatırım merkezi haline getireceğiz”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen ve 4 gün sürecek olan Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa’yı yatırım kaynağı haline getireceklerini söyledi.

Ekmen: Hukuk katledilerek soruşturma yapılamaz

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, belediyelere yönelik operasyonlarda hukuki süreçlerin yanı sıra kamuoyuna servis edilen görüntü ve açıklamalar üzerinden manipülasyon yapıldığını savundu.

TÜİK-İşsizlik oranı Mayıs’ta 0,1 puan azalarak yüzde 8,4 düzeyine geriledi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı Mayıs ayında bir önceki aya göre 127 bin kişi azalarak 3 milyon 11 bin kişiye indi.

Şanlıurfa ‘da feci kaza:1 ölü,3 yaralı

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü,3 kişi ise yaralandı.