Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sanal medya hesabından yeni sigara zammını duyurdu. Dündar, Imperial Tobacco grubuna 12 Mart’tan itibaren zam geldiğini açıkladı. Yeni zamlı fiyat listesinin ardından grubun en ucuz sigarası 74 TL’ye, en pahalı sigarası ise 88 TL’ye yükseldi.

Philip Morris, BAT, Esse ve JTİ grubuna yakın zamanda zam gelmişti. Philip Morris grubunun en pahalı sigarası 110 TL’ye yükselirken en ucuz sigarası 80 TL olmuştu. BAT grubunun en pahalı sigarası 91 TL olurken en ucuz sigarası 75 TL olmuştu. JTİ grubunun en pahalı sigarası 91 TL olurken, en ucuzu 75 TL olmuştu. 

Grubun sigaraları ortalama 75-80 TL’den satılıyor. Esse grubunda ise en pahalı sigara 90 TL olurken, en ucuz sigara ise 70 TL olarak açıklandı.

(MA)

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ulaştırma Müdürlüğü’ne Deneyimli İsim Abbas Yavuz Atandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü’ ne deneyimli İsim Abbas Yavuz Atandı

Milletvekili Yazmacı’dan Viranşehir Belediyesi’ne ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehir Belediyesini ziyaret etti.

İsrail BM Büyükelçisi Erdan: “İsrail kazanacak”

İsrail Birleşmiş Milletler (BM) Büyükelçisi Ambassador Gilad Erdan, Gazze’de ve BM Güvenlik Konseyi adına kaçırılanları evlerine döndürene kadar bir an bile saygı duruşunda bulunmayacaklarını açıkladı.

Şanlıurfa’da Kurban Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak ?

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2025 yılı Kurban Bayramı’na ilişkin namaz vakitlerini duyurdu.