GAP’ın başkenti konumundaki Şanlıurfa’da uçak seferleri zaten başlı başına bir sorunken, son günlerde AK Partili milletvekillerinin müjdelerle duyurduğu Antalya ve İzmir’e doğrudan uçak seferleri, Şanlıurfa kamuoyunda beklenen ilgiyi görmedi. Vatandaşlar, “Tatili biten bir şehre, tatil bölgesine uçak seferi başlatmak nasıl bir müjdedir?” diye soruyor.

9 Eylül’de başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılına günler kala, tatil bölgeleri Antalya ve İzmir’e başlatılacak uçak seferleri, Şanlıurfalıları memnun etmedi. Vatandaşlar, Ruha Haber Ajansı’nın WhatsApp ihbar hattına tepkilerini dile getirerek, “Tatil bitti, seferler başlayacak… Bu nasıl müjde?” diyerek seslerini yükseltti.

Öte yandan, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Antalya ve İzmir’e yapılacak uçak seferleri için getirilen %50 doluluk şartı da tartışmaları beraberinde getirdi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her ne kadar %50 doluluk şartı getirilmiş olsa da, tatilin bitmiş olmasına rağmen Şanlıurfalıların Antalya ve İzmir’e gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Vatandaşlar, “Haziran ayından bu yana okullar tatildeydi, şimdi mi sefer müjdesi veriyorsunuz? Bu mu Şanlıurfa için müjde?” diyerek siyasilere tepki gösterdi.

Uçak seferlerinin başlamasıyla birlikte doluluk oranının sağlanıp sağlanamayacağı ve firmaların uçuşlarını geri çekip çekmeyeceği sorusu da gündemdeki yerini koruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siverekli kursiyer kadınlardan Başkan Çakmak’a teşekkür

Siverek Belediyesince açılan meslek edindirme kurslarına katılan kadınlar,aile bütçelerine katkı sağlarken aynı zamanda sosyalleşiyor.

Şanlıurfa’da Sağlık Hizmetleri Masaya Yatırıldı

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde, kentte sunulan sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesine yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa’da feci kaza 2 yaralı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

İlaç fiyatlarına yüzde 25 zam

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 25 Aralık’tan itibaren tüm ilaçlara yüzde 25 zamlanacak.