Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi evini ateşe verdi.Yangında evde maddi hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Eyyübiye ilçesi Hayati Harrani Mahallesi 3901. Sokakta çıkan yangın başka bir eve sirayet etmeden itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda söndürüldü.

Çevredeki komşular, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek yangın söndürüldü. Yangından ölen ve yaralanan olmazken, evde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Şanlıurfa’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda,2 kilo 800 gram skunk ele geçirildi.2 şüpheli gözaltına alındı.

Çeşme Belediyesi’ne operasyon

İzmir’in Çeşme Belediyesi’ne, ihalelerde ve alımlarda usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine yürütülen soruşturma kapsamında operasyon düzenlendi.

Fıstık Üreticisine Bir Darbe de İthalattan!

ŞANLIURFA – Kuraklık nedeniyle zor günler geçiren fıstık üreticilerine bir darbe de Ticaret Bakanlığı’ndan geldi.

Şanlıurfa’da okul kantinlerinde İsrail mallarına boykot kararı

Şanlıurfa’da Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği katliama tepki olarak Şanlıurfa’daki okul kantinlerinde İsrail mallarına boykot kararı alındığını duyurdu. Altun, 41 gündür süren vahşete dünyanın gözünü kapattığını belirterek, Müslümanların Netenyahu liderliğinde zalimce katledildiğini ve bu duruma seyirci kalmanın mümkün olmadığını ifade etti.