BAŞKAN GÜLPINAR ŞEHİTLER İÇİN OKUTULAN MEVLİDİ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Halil-ür Rahman Camisinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Türkiye’nin dört bir tarafında 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şanlıurfa’da da 15 Temmuz Şehitlerini şehadetlerinin yıldönümünde anmak amacıyla Dergâh Camiinde Mevlit okutuldu. Şehitler için dua edildi.

15 Temmuz’da yaşanan hain kalkışmada hayatlarını kaybeden şehitler anısına Şanlıurfa’da Halil-ür Rahman Camisinde mevlit okutuldu. Ay yıldızlı bayraklarla donatılan Camiyi dolduran binlerce vatandaş şehitler için edilen dualara hep birlikte âmin dedi.

Okunan dualar ve Mevlidin ardından Programının ardından vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Mehmet Kasım Gülpınar onların talep ve önerilerini dinledi.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Şanlıurfalı Mustafa Direkli’nin ailesini de ziyaret ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bağ Evi Yapacaklar İçin Kritik Değişiklik! Resmî Gazete’de Yayımlandı

Bağ evi ve bungalov yapmak isteyen arazi sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir yönetmelik değişikliği Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeyle, tarım arazilerinde tarımsal amaçlı yapı yapılabilmesi için aranan asgari arazi büyüklüğü 5 dönümden 2 dönüme indirildi.

Tanal sordu Bakan Bolat cevap verdi: İsrail uçaklarına jet yakıtı temini uluslararası kuralmış

TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN CHP’Lİ TANAL’IN ÖNERGESİNE CEVAP:İSRAİL UÇAKLARINA JET YAKITI TEMİNİ ULUSLARARASI KURALMIŞ! CHP’li Mahmut Tanal’ın İs…

Haliliye’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Haliliye ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alpay: Asgari ücretli maaşını hiç harcamadan biriktirse 16 yılda ev alabiliyor

Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Gazeteci Hüseyin Alpay, Türkiye’nin asgari ücrette Avrupa’nın çok gerisinde kaldığını söyledi.