Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektriğe yüzde 38 zam geldiğini duyurdu. Bu artışla beraber 100 kWh elektrik tüketimi olan bir mesken abonesi için ödenecek tutar 207,23 TL oldu.

Yapılan açıklamada, enerji üretim maliyetlerinde yaşanan artış nedeniyle nihai elektrik perakende satış fiyatlarında mesken abone grubu için yüzde 38, tarımsal faaliyetler abone grubu için yüzde 30, kamu ve özel hizmetler sektörü abone grubunun düşük kademesi için yüzde 38 ve yüksek kademesi için yüzde 20 oranında artış yapıldığı bildirildi.

(MA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

TÜİK- Nisan ayında ihracat yüzde 22,3, ithalat yüzde 3,1 arttı

Türkiye’nin ihracatı 2026 yılı Nisan ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 22,3 artarak 25 milyar 408 milyon dolar, ithalatı ise yüzde 3,1 artarak 33 milyar 909 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Sis-2 Operasyonu’nda 37 milyon liralık vergi kaybı önlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Sis-2 Operasyonu’nda 457 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını, 37 milyon liralık vergi kaybının önlendiğini duyurdu.

Gülpınar ‘ın Şanlıurfa mitingi hınca hınç doldu

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, gerçekleştirdiği miting öncesinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Şanlıurfa genelinde şok uygulama aranan 4 şahıs yakalandı

Şanlıurfa’da Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şok uygulama sonucunda 4 aranan şahıs yakalandı.