Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gönüllere Dokunacağız” parolasıyla yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gönüllere dokunan projelerini devam ettiriyor.
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ilçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetlerni sürdüren Haliliye Belediyesi, Evde Bakım Hizmetiyle de yaşlı ve kimsesiz vatandaşların yanında oluyor. Bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşları periyodik aralıklarla ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, haneleri dip bucak temizliyor. Yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen kriterleri sağlayan 576 hanede verilen Evde Bakım Hizmeti ile gönüllere dokunan Haliliye Belediyesi, 60 yaş üstü erkek vatandaşların kişisel bakımlarını da unutmuyor. Yaşlı vatandaşların talebi doğrultusunda hanelere götürülen berber hizmeti ile saç ve sakal tıraş ihtiyaçları karşılanıyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezini arayarak, kayıt oluşturabilecekleri kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Hilvan’da Aşure Etkinliği

Hilvan Belediyesi tarafından Muharrem ayı münasebetiyle Kadın Kültür Merkezinde Aşure etkinliği düzenlendi.

Başkan Canpolat, Açıksu Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Devteyşti Mahallesi Açıksu Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Ayakkabı ihracatı üç yılda yüzde 21 arttı

Küresel ayakkabı endüstrisinin profesyonelleri, sektörün uluslararası düzeyde en büyük organizasyonu olan ‘Dünya Ayakkabı Kongresi’ için 7-9 Kasım’da İstanbul’da buluşacak.

Şanlıurfa’da yaşanan 2 ayrı kazada 2 kişi öldü

Şanlıurfa’nın Birecik ve Siverek ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 2 kişi yaşamını yitirdi.